>
wonderland~
ABOUT ENTRY
Segmen: Blog Review and Bloglist
Sunday, March 10, 2013 • 12:09 AM • 6 comments
Assalamualaikum~

Aku suka tengok blog-blog yang buat GA and Segmen 
teringin nak buat jugak tapi fikir followers tak ramai
traffic pun sikit baru
so teragak-agak la nak buat

nak buat GA susah la, gua takde benda untuk di-giveaway
buat segemn simple gini pun boleh laa

Okeh, segmen ni simple je
tak perlu buat entri apa-apa
just komen dekat entry ni
wajib follow blog ni yaa

10 orang terawal akan ni review blognya
dan diletak dalam bloglist
(bukan la bloglist sangat, letak dekat sidebar, section "visit these pages" tu)

kalau sikit orang yang join
contoh macam berbelas-belas je
aku akan review and bloglist semua
kalau ramai, 10 je lahh

(edited) berlangsung sampai 10 malam ni
sebab nampak gaya macam takde orang sangat nak join...huhu

sebenarnya tak strategik buat segmen time-time gini
sebab tak ramai orang online
tapi biarlahh
ambe bosang sangat doh ni >.<

<3

-TAMAT-


PASTFUTURE
MY WORDS
Wonderland: A magical place filled with different wonders of the world You've step into my wonderland, my world in my perspective <3.

GIVE ME YOUR WORDS


FOLLOW ME!!


BLOG ARCHIVE

  • Family Outing~
  • My battles = I'm losing!
  • Nippon Movie Marathon~
  • Late-Night Hunger
  • Kau pergi...
  • Contest Kaca Mata PapaMifz.com
  • Karnival Karnival~
  • Yeahhh, Aku menang!!
  • Very Short Outing..
  • When Boredom Attacks...

  • Visit this pages!

    Akamika Gift Blogger
    Akamika Gift Facebook page
    Baby Monster
    Saidatul Nadia
    Chasing Dream
    A Secret Journey