>
wonderland~
ABOUT ENTRY
My battles = I'm losing!
Wednesday, March 6, 2013 • 10:58 PM • 0 comments
Assalamualaikum :)

Setelah lama tidak berjumpa dengan musuh ketat ku
kini dia datang kembali membawa tenteranya...
Jerawat!!! how dare you?? T.T

eh, mintak maaf kalau ada orang salah faham
ini bukan pasla peperangan fizikal
mahupun pencerobohan
This is about the battle between me and acnes >.<

For the past couple of months
muka aku clear hasil penjagaan yang sangat rapi 
(rapi? sesuai ke ni? haha)
tapi beberapa hari yang lepas
akibat tekanan dan ketidakstabilan
hormone-hormone
kini, mereka datang menyerang kembali
aku kalahhh

ya, MEREKA
meaning banyak la kan
selalu naik 1 je, ni banyak
huhu
sedihhh
tak tahu nak buat ape nihhh
Habis muka I~
(gedik gitu)

hahah, biarlah, jaga kebersihan, makan sayur,doa
insyaAllah, seri muka aku akan kembali >.<

okay, selepas tiga minggu goyang kaki di rumah
hari ini dah start balik my drving lessons
finally!

tapi teruk la, dah 3 minggu tak drive, habis semua benda tak ingat
mati engine dekat traffic light,
break selalu tekan lambat
dekat bukit handbreak keras, tak boleh nak jatuhkan dia
tiga penjuru, biasa laa
tak pernah nak menjadi

uwaaaaa!
macam mana aku nak ambik lesen nih!!
battle ni ni pun kalah
(nak ambik lesen pun battle jugak, ok)

kini menuggu kepulangan papa kesayangan
dengan makanan yang dibelinya
papa, hayaku~
onakatsuita~
(papa, cepat, I'm hungry)



PASTFUTURE
MY WORDS
Wonderland: A magical place filled with different wonders of the world You've step into my wonderland, my world in my perspective <3.

GIVE ME YOUR WORDS


FOLLOW ME!!


BLOG ARCHIVE

  • Nippon Movie Marathon~
  • Late-Night Hunger
  • Kau pergi...
  • Contest Kaca Mata PapaMifz.com
  • Karnival Karnival~
  • Yeahhh, Aku menang!!
  • Very Short Outing..
  • When Boredom Attacks...
  • Short Segmen Bloglist by Syahira Adisa
  • Kisah Aku dan Novels

  • Visit this pages!

    Akamika Gift Blogger
    Akamika Gift Facebook page
    Baby Monster
    Saidatul Nadia
    Chasing Dream
    A Secret Journey