>
wonderland~
ABOUT ENTRY
Review Blog~
Sunday, March 10, 2013 • 9:48 PM • 2 comments
Assalamualaikum~

Kan aku ada buat segmen blog review and bloglist
yang kurang mendapat sambutan tu >.<
takpe lahh, tak mencapai target pun, aku akan tetap 
review blog yang join
thank you sangat!
saya menghargai penglibatan anda semua :D

click the picture to visit her blog!

ni komen first yang aku dapat
blog bertajuk 'Baby Monster' yang serba biru
sekali pandang pun boleh tahu yang tuan empunye
semestinya hardcore kpop fan :)

dengan header bertemakan kpop stars
 serta entry-entry yang kerap terdapat gambar kpop  
malahan cursor pun 'TaeTiSeo' daripada SNSD hik3
tambah pula, chatbox yang berlatar belakangkan gambar kpop lagi 
(tapi bila gini, tak nampak sangat tulisan dekat cbox tu :( )

daripada entry-entrynya, dapat dilihat bahawa blogger ni
rajin melibatkan diri dalam Giveaway and segmen-segmen
bagus lahh :D
(tak macam aku, malas sedikit~~ hehe)

seterusnya~
(takde header, curi gambar, hehe, sry ya)

tajuk blog 'chasing dream'
tajuk pun dah inspiring, apatah lagi entry-entrynya
cer baca essay-essay, fuhh, tabik la
awesome sangat English dia

blogger baru, sama macam diriku
blog yang bertemakan warna pink!
memang I suka la benda pinky2 ni
haha

Digalakkan buat body untuk post tu warna lain
maksudnya jangan bagi transparent nampak background 
sebab nampak macam tak kemas, post floating gitu >.<

Followers widget tu pun,kalau boleh letak la dekat sidebar
sebab sidebar nampak kosong 
and kurangkan number of post per page
sebab nanti dia jadi banyak sangat, and kena scroll banyak
(ni cadangan sahaja, terpulang kepada anda :D )

background comey!
fonts yang sesuai and senang dibaca
tulisan untuk tajuk post pun cute~
entry yang best untuk dibaca!

next one up is~
click the picture to visit her blog!

Omo!, omey sangat blog ni!!
macam biasalah pink <3
background yang kiut!
cursor ribbon comel
header simply sweet~

nampak gaya blog baru jugak
sebab tak banyak entry
keep writing ye~ :)

last one! 
click the picture to visit her blog!

"A Secret Journey"
blog kali ni hijau!
selalunya aku tak minat hijau, tapi tengok blog dia nampak
comel la pulak warna hijau ni

suka sangat header dia, ade kucing meow :3
fonts tebal, suka ni, sebab senang nak baca
sidebar kemassss~
ni pun rajin masuk segmen dan GA ni

sikit je orang join, takpe, aku bersyukur
nanti lain kali aku buat pulak lah :)


PASTFUTURE
MY WORDS
Wonderland: A magical place filled with different wonders of the world You've step into my wonderland, my world in my perspective <3.

GIVE ME YOUR WORDS


FOLLOW ME!!


BLOG ARCHIVE

  • Daily Tazkirah: Kesilapan Wanita Semasa 'Menutup A...
  • Segmen: Blog Review and Bloglist
  • Family Outing~
  • My battles = I'm losing!
  • Nippon Movie Marathon~
  • Late-Night Hunger
  • Kau pergi...
  • Contest Kaca Mata PapaMifz.com
  • Karnival Karnival~
  • Yeahhh, Aku menang!!

  • Visit this pages!

    Akamika Gift Blogger
    Akamika Gift Facebook page
    Baby Monster
    Saidatul Nadia
    Chasing Dream
    A Secret Journey