>
wonderland~
ABOUT ENTRY
Debaran Minggu Ini
Tuesday, March 19, 2013 • 12:54 AM • 2 comments
Assalamualaikum

Feeling super nervous for tomorrow and the day after..
Kenapa?
Yang hari khamis tu semua orang tahu la sebab result SPM 2012
dah la ibuku sebagai ketua UPP yang kena pergi ambik result budak-budak MRSM PC ni
so maknanya, mama ku akan tengok dulu result aku..huhu

me: maa, ambik result tu jangan la tengok result akaq dulu, bagi akaq ambik dulu (ku panggil diriku akaq,biarpun aku anak bongsu)
mama: tak boleh, memang kena tengok nak buat analysis tu
me: ye laa tapi tak payah lari specifically cari result akaq
mama: that's impossible..
me: *sobs sobs* (over laa)

maksudnya memang Mama dah berniat nak tengok dulu result aku.. T.T huhu, susah jugak ada Mama jadi cikgu ni..

ni perbualan dengan akak aku pulak.

dayana omar and fatini omar (haha, sangat tak perlu)


my sister: klu buleh 10A (result spm), buleh hadioh..klu dok, dpt snyuman :D

me: mmg xdpt la 10 A sbb subjek pun amik 9 jah

my sister: ok nah  :D

-_- huhuhu, awal-awal lagi dah dapat senyuman


Biarlah, yang hari khamis tu dah tak boleh buat apa. SPM dah jawab dah pun, result dah tetapkan dah pun, hanya tinggal doa dan tawakkal, kut2 la tiba-tiba result yang sebenarnya tak elok tu Allah tukar jadi elok..kita mana tahu kan, tu kuasa Allah, semua benda Dia boleh buat

Yang untuk tomorrow ni pulak..
Test kereta dengan JPJ!
yang ni lagi debar berbanding dengan result..huuu
sebab selama ni bawak kereta, mesti ada salah

Hari ni la last latihan, tadi litar (yang bukit, parking and 3 penjuru tu) okay la...cikgu tu takde marah-marah sangat, so saya anggap ok, sebab selalu kena marah teruk >.<

Jalan raya la problem sikit, tambah-tambah dekat simpang,
selalu lambat tekan brek, atau kalut nak tuka gear rendah, kadang-kadang tu lambat nak tuka gear..huhh
susah la kereta manual, memang kena concentrate betul-betul
kalau aku beli kereta, confrim tak akan beli kereta manual -_-

kalau time belajar, cikgu cakap banyak, mula la aku tak ingat nak pasang signal la, tak ingat tukar gear la dan lain-lain
kena senyap baru leh fokus...
but today was better than yesterday and yesterday was better than the day before, so In shaa Allah, tomorrow will be better than today (tak nak la better, kalau boleh nak perfect terus, tak nak ulang!!)

teman driving, selalu berkepit empat orang, tambah lagi sorang
Dayah budak Zainab tapi tidak berkesempatan nak ambik gambar dengan dia
hehe

Doakan yang terbaik untuk kami semua
untuk test JPJ dan juga result SPM
amin :)

p/s: gambar ku masa zaman muka clear, ni dah teruk, huhu







PASTFUTURE
MY WORDS
Wonderland: A magical place filled with different wonders of the world You've step into my wonderland, my world in my perspective <3.

GIVE ME YOUR WORDS


FOLLOW ME!!


BLOG ARCHIVE

  • Daily Tazkirah: Empat Tahap Mendidik Anak
  • Segmen Jom Pilih Hadiah
  • Daily Tazkirah: Du'a to be shown the Truth
  • Kem Biology di Tanjung Chap Beach Resort
  • Wordless Wednesday? Nah, not for me
  • Daily Tazkirah: 5 basic duties of a Muslim
  • Euro Chocolates
  • Review Blog~
  • Daily Tazkirah: Kesilapan Wanita Semasa 'Menutup A...
  • Segmen: Blog Review and Bloglist

  • Visit this pages!

    Akamika Gift Blogger
    Akamika Gift Facebook page
    Baby Monster
    Saidatul Nadia
    Chasing Dream
    A Secret Journey