>
wonderland~
ABOUT ENTRY
Trapped..
Friday, February 22, 2013 • 2:26 AM • 1 comments

Assalamualaikum!


Cuti lepas SPM adalah waktu yang
sangat aku nanti-nantikan dulu
macam best je, cuti berbulan-bulan
No school, no homeworks
and the best part is that you get to stay at home!

Untuk aku yang dah 5 tahun duduk sekolah asrama
dapat balik rumah tu memang nikmat yang
sangat besar..

Konon ada plan la, lepas SPM
belajar driving, 
stay at home doing absolutely nothing
pegi jalan-jalan dengan family tersayang
kerja part-time

But things doesn't always go your way 
kelas driving sangat tak best sebab cikgu garang!
duduk rumah, best tapi kadang-kadang bosan
tak dapat pegi jalan dengan family sebab
parents busy
kerja pun tak boleh, sebab tak ada transport

At least, setiap hujung tahun pergi la jugak jalan
K.L ke, Penang ke...pegi Tok Bali pun jadi la
tapi tak pegi mana-mana
parents sibuk kerja

So, aku keluar dengan family hujung minggu je
pergi KB Mall je pun tapi asalkan
dapat keluar rumah dengan keluarga tersayang
dah happy
tapi tak boleh jugak sebab
sometimes hujung minggu pun parents ada kerja 

hari-hari duduk rumah
makan, tidur, online
bosan sangat!! :(

I feel like I'm trapped inside my own house...
Okay, I'm overreacting
takde la trapped sangat pun
tapi kalau boleh nak la jugak keluar

p/s: result SPM nak dekat dah, omaigoshh, debar >.<



PASTFUTURE
MY WORDS
Wonderland: A magical place filled with different wonders of the world You've step into my wonderland, my world in my perspective <3.

GIVE ME YOUR WORDS


FOLLOW ME!!


BLOG ARCHIVE

  • Princess AmyFashion!
  • Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly
  • Snap-Snap!
  • Teori kejadian mataku...
  • MRSM PT...Snap-Snap!
  • Dear Roomies~
  • Snap-Snap!
  • I.C.E~
  • Swimming bee~
  • .....

  • Visit this pages!

    Akamika Gift Blogger
    Akamika Gift Facebook page
    Baby Monster
    Saidatul Nadia
    Chasing Dream
    A Secret Journey